Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Optima Finance
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Servicii consultanta bancara
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Optima Finance va ofera confort, eficienta si castig la contractarea unui credit prin bancile din Cluj-Napoca;

Gasim solutia cea mai buna pentru dumneavoastra si va ajutam la intocmirea dosarul de credit; Castigati timp, bani si beneficiati de consultanta de specialitate pentru bancile partenere ale Optima Finance
Prin noi veti fi la curent cu cele mai noi oferte si promotii sau veti beneficia de dobanzi, comisioane si costuri generale reduse pe care nu le-ati putea obtine singuri.
Consultanta generala oferita de noi este utila si gratuita, va ajuta sa reduceti costurile creditarii, economisind timp pretios si evitand contractele dezavantajoase.
Suplimentar puteti opta sa beneficiati de asistenta la intocmirea dosarului si aprobarea rapida in conditii preferentiale a finantarii.

CE FACEM NOI ?!

Stabilim cere sunt bancile unde esti eligibil si dintre acestea alegem cele mai bune variante de finantare cu costurile cele mai reduse.

Elementele care trebuie analizate sunt:

Pentru persoane fizice: tipul veniturlor acceptate si luate in calcul, nivelul avansului, perioada, acceptarea codebitorilor, garantiile valabile, destinatia creditului, modul de scoring, promotiile la credit, conditiile preferentiale, comisioanele de acordare sau cele lunare, dobanzile, modul de esalonare a ratelor, conditiile restrictive, etc.
Din Gura in Gura